2531402488 6936595782 Κομοτηνή
hero image
Facebook
 
 
     
     
  ΕΡΓΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ | Μελέτη, Κατασκευή & Συντήρηση Έργων Πρασίνου Κομοτηνή


Χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο, η επιχείρησή μας “ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Κομοτηνή, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιοδήποτε έργο πρασίνου επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Πιο συγκεκριμένα, μπορούμε να αναλάβουμε τη μελέτη, την κατασκευή, τη συντήρηση αλλά και την επίβλεψη κάθε έργου πρασίνου σε οικίες, επαγγελματικούς και δημόσιους χώρους στην Κομοτηνή και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και έτοιμο να μελετήσει το χώρο σας, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
     
     
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ

Η τοποθέτηση γκαζόν είτε με σπορά είτε με έτοιμο χλοοτάπητα θα δώσει στο χώρο μοναδική αισθητική.

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούμε να αναλάβουμε την τοποθέτηση και τη συντήρηση χλοοτάπητα σε οικίες, δημόσιους χώρους, γήπεδα αλλά και σε κάθε χώρο.
 
  Είμαστε στην διάθεσή σας ώστε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο χλοοτάπητα που θα ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και στις ανάγκες σας. Είτε θέλετε κάτι πιο ανθεκτικό και διακοσμητικό είτε θέλετε φυσικό χλοοτάπητα μπορούμε να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις.

Παράλληλα, το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει την τακτική ή την έκτακτη συντήρηση του χλοοτάπητά σας, εξασφαλίζοντάς σας άμεσα και ποιοτικά αποτελέσματα.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Κομοτηνή και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ