2531402488 6936595782 Κομοτηνή
Facebook
 
 
 
 
 
ΚΟΠΗ & ΚΛΑΔΕΜΑ ΔΕΝΤΡΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ | Μελέτη, Κατασκευή & Συντήρηση Έργων Πρασίνου Κομοτηνή


Το κλάδεμα δέντρων ή η εξ ολοκλήρου κοπή του, είναι πολύ περίπλοκη και απαιτεί τεχνογνωσία και εξοπλισμό.

Η επιχείρησή μας “ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Κομοτηνή, διαθέτοντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό μπορεί να αναλάβει τη συντήρηση, το κλάδεμα ή και την κοπή δέντρων στην Κομοτηνή και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και έτοιμο να αξιολογήσει τον τρόπο που θα κλαδευτεί - κοπεί το δέντρο ή τα δέντρα με ασφάλεια προς τις δημόσιες και ιδιωτικές ιδιοκτησίες. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

μπορούμε να αναλάβουμε κάθε είδος κλαδέματος και την κοπή ακόμα και ψηλών δέντρων. Για ψηλά δέντρα, η επιχείρησή μας, συνεργάζεται με ανυψωτικές εργασίες και μπορεί να σας εξασφαλίσει άμεσα και σωστά αποτελέσματα.

Στο κλάδεμα ψηλών δέντρων, επικεντρωνόμαστε στις κορυφές τους και πραγματοποιούμε τον καθαρισμό τους από ξερά, επικίνδυνα, μεγάλα κλαδιά.
 
   
   
Χάρη στην μακροχρόνια ενασχόλησή μας με την κοπή και το κλάδεμα δέντρων, γνωρίζουμε πολύ καλά για το π'ως και πότε πρέπει να γίνει και το εφαρμόζουμε πιστά σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

Όποια και αν είναι η αιτία κλαδέματος ή κοπής του δέντρου, μπορείτε πάντα να βασιστείτε σε εμάς. Έχουμε κλαδέψει κάθε είδος δέντρου και μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε εγγυημένα αποτελέσματα σε οικονομικές τιμές.
 
   
 
 
 
 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Κομοτηνή και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ