2531402488 6936595782 Κομοτηνή
hero image
Facebook
 
 
     
     
  ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Μελέτη, Κατασκευή & Συντήρηση Έργων Πρασίνου Κομοτηνή


Η επιχείρησή μας “ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Κομοτηνή, δραστηριοποιείται από το 2012 με έργα και εργασίες πρασίνου, παρέχοντας σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις στην Κομοτηνή και σε όλη την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή, τη συντήρηση και την επίβλεψη έργων πρασίνου, την κοπή και κλάδεμα δέντρων, την τοποθέτηση χλοοτάπητα, καθώς και καθαρισμούς οικοπέδων.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματίες, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε και έργα πρασίνου δημοσίου φορέα στην Κομοτηνή και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
     
     
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ

προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και χάρη στη μακροχρόνια πορεία μας στα έργα πρασίνου, η επιχείρησή μας, αποτελεί την ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
     
     
  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων πρασίνου. Έτσι, έχουμε αποκτήσει όλην εκείνει την πείρα που χρειάζεται για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία ακόμα και στα πιο δύσκολα και απαιτητικά έργα πρασίνου. 

Στόχος μας είναι πάντα η σωστή και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη καθώς και το τέλειο αισθητικά αποτέλεσμα.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Κομοτηνή και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ