2531402488 6936595782 Κομοτηνή
hero image
Facebook
 
 
     
     
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ | Μελέτη, Κατασκευή & Συντήρηση Έργων Πρασίνου Κομοτηνή


Ο καθαρισμός κάθε οικοπέδου είναι επιτακτική ανάγκη, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, γιατί με αυτό τον τρόπο μπορούμε να προστατέψουμε την οικία ή το οικόπεδό μας από την πρόκληση ή εξάπλωση πυρκαγιάς λόγω ύπαρξης ξερών χόρτων ή σκουπιδιών.

Η επιχείρησή μας “ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Κομοτηνή και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορούν να αναλάβουν τον καθαρισμό οικοπέδων στην Κομοτηνή και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Με ένα τηλεφώνημα θα έρθουμε στο οικόπεδό σας, προκειμένου να το δούμε, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να να προχωρήσουμε στις ανάλογες εργασίες.
 
     
     
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
    Κλάδεμα Δέντρων  
    Κόψιμο Δέντρων  
    Κόψιμο Χόρτων  
    Απομάκρυνση Ξερών Κλαδιών  
    Απομάκρυνση Σκουπιδιών, Μπαζών & Άχρηστων Υλικών  
  Παρέχουμε υπηρεσίες για τον καθαρισμό οικοπέδων από άγρια βλάστηση και αποψίλωση των οικοπέδων και των ακάλυπτων χωρών από τα ξερά χόρτα, θάμνους, δέντρα και άλλα εύφλεκτα υλικά.

Εξυπηρετούμε ιδιώτες, επαγγελματίες αλλά και δήμους στην Κομοτηνή και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να αναλάβουμε άμεσα και αποτελεσματικά τον καθαρισμό του οικοπέδου σας, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και πρωτίστως με σεβασμό στο περιβάλλον.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Κομοτηνή και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ